Een weldadige woonbeleving door Jacob Interiors

Jacob Interior is het bedrijf voor handgemaakte keukens, badkamers, interieur en vloeren.

Handgemaakte keukens

Wilt u een nieuwe keuken? Dan bent u bij Jacob Interior zeker aan het goede adres. Zij maken alle keukens met de hand en beloven u daardoor de beste kwaliteits keukens. U kunt samen met Jacob Interior de keuken helemaal ontwerpen en hierdoor krijgt uw keuken de uitstraling die je zelf in gedachte hebt.

Badkamers

Als u op zoek bent naar een nieuwe badkamer dan moet u zeker langs Jacob Interior gaan. Zij gebruiken de beste materialen die nodig zijn om uw badkamer zo goed mogelijk te maken. De badkamers van Jacob Interior staan bekend om de natuurlijke uitstraling. Wanneer u een badkamer van Jacob Interior binnenloopt krijgt u meteen een ontspannen gevoel.

Interieur en vloeren

Jacob Interior ontwerp voor u uw woonkamer, slaapkamer, werkkamer of mediatheek. U kunt zelf een stijl geven die je graag terug wilt zien in uw kamer en dan gaat Jacob Interior voor u aan de slag met inrichting van de kamer. Jacob Interior levert ook op maat gemaakte vloeren die met de hand zijn gemaakt. Iedere vloer is op uw eigen smaak af te stellen en dan kan allemaal overlegd worden met Jacob Interior.